Telefon Hızlandırma Programları

En iyi telefon hızlandırma programları nelerdir? Android telefon hızlandırma uygulamaları nelerdir? Bu soruların cevabını sizler için derledik.

01.05.2018-18:33 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-18:16) Telefon Hızlandırma Programları

Android telelefonlar son zamanlarda daha iyi çalışmaya başlamış olsalar bile, giriş aşaması Android telefon ve tablet kullananlar, halen telefonlarının hızından gerektiği kadar mutlu değiller. Bu vaziyetin en büyük sorumluları ise yetersiz RAM ve işlemci performansı olarak sayılabilir.

Peki, bu problemi gidermek olası mü? Tahmin edeceğiniz gibi, telefonunuzu üst aşama modeller gibi hızlandırmanız çok zor, fakat farklı uygulamalar ile Android telefon ve tabletinizi hızlandırmanız olası bir durum.

Bu haberimizde performansı yetersiz Android telefon ve tabletlerinizi hızlandırmanız için kullanabileceğiniz uygulamaları listeleyeceğiz. İşte Android telefon ve tabletler için üst düzey verimlilik, stabilite, performans ve hız arttırma programları.

Clean Master

Android telefon ve tabletlerde performans arttırma diyince ilk akla gelen uygulamalardan biri Clean Master ile telefonunuzun RAM’ini silebilir, eski uygulama verilerini silebilir, arzu etmediğiniz uygulamaları, telefonda yer kapladıkları dosyalarla beraber temizleyebilirsiniz.

Kingsoft Mobile tarafından çok uzun süredir iyileştirilen Clean Master, çok mesafe aldı denebilir. Günümüzde kolay kullanılan bir içerik ve kolay yapısı ile öne çıkan uygulama, kullanıclıların %94 kadarı tarafından beğeniliyor.

App Cache Cleaner

İsminden anlaşıldığı üzere bir önbellek silme uygulaması olan App Cache Cleaner, gerçekten vazifesini çok iyi gerçekleştiren uygulamalardan bir tanesi. Arayüz hususunda kimi tüketicilerin sevmediği uygulama, Android cihazların performansını iyileştirebilmek için kullanılması lazım olan uygulamalar içinde sayılabilir.

Greenify

Android telefonlarda arka planda kullanılan ve bellek kaplayan uygulamaları temizleyen Greenify, bunun haricinde çok sayıda performans yükselten özelliği aylardır Root olmayan telefonlar için de veriyor. Kullananların %90 civarı tarafından tavsiye edilen uygulama, kullanımı kolay arayüzüyle de öne çıkıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal