Storytel’de Sesli Kitaplar Ücretsiz Oldu

Coronavirüs salgını döneminde insanların zamanlarını daha fazla verimli geçirmelerine katkı sağlamak için Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Storytel arasında iş birliğine gidildi. Platformda sesli kitaplar artık ücretsiz.

08.05.2020-12:06 - (Son Güncelleme: 08.05.2020-12:08) Storytel’de Sesli Kitaplar Ücretsiz Oldu

Storytel esasında görme engellileri kitaplarla daha fazla yakınlaştırmayı amaçlıyordu. Ancak günümüzde kitap dinlemek de oldukça popüler. Sonuçta kitabı okumak yerine dinliyorsunuz. Salgın döneminde e-kitap ve sesli kitaplara artan talep doğrultusunda Kültür ve Turizm Bakanlığı da harekete geçerek Storytel ile güzel bir iş birliği yaptı.

Sesli kitap platformu Storytel iş birliği ile hazırlanan kutuphanemcepte.org web sitesi üzerinden çok sayıda kitap ücretsiz olarak dinlenebiliyor. Kitapları dinlemek için üye olmanız da gerekmiyor. Sadece dinlemek istediğiniz kitabı seçip oynatmanız yeterli olacak.

İlgili sitede yetişkin ve çocuk kategorisi altında şimdilik 50 civarında kitap bulunuyor. Bu kitapları 30 Haziran 2020 tarihine kadar ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz. Bu tarihten sonra ise ücretsiz erişim sağlanamayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal