Starlink İnternet Hizmetinin Fiyatı Belli Oldu

Elon Musk’ın sahibi olduğu SpaceX tarafından hayata geçirilen Starlink uydu internet projesinin açık betası yakında başlayacak. Peki, Starlik internet fiyatı ne kadar?

27.10.2020-15:22 - (Son Güncelleme: 27.10.2020-17:58) Starlink İnternet Hizmetinin Fiyatı Belli Oldu

SpaceX’in uzaya fırlattığı uydular ile dünyanın her yerine internet bağlantısı sağlayacağı Starlink’in açık beta testlerinin de başlayacağına dair kullanıcılara e-posta gelmeye başladı.  Geçtiğimiz aylarda Starlik’in kapalı testleri gerçekleşmişti ancak bu teste sadece şirketin katılanları katılabilmişti.

STARLİNK NE KADAR İNTERNET HIZI SAĞLAYACAK?

Açık betaya ise katılanlar 20-40 ms arasında değişen 50-150 Mbps arasında internet hızlarından faydalanabilecekler. Ancak proje şu anda beta aşamasında olduğu için ve uydu sayısının yeterince fazla olmaması nedeniyle arada sırada kesintilerin olabileceği konusunda kullanıcılar uyarılıyor.

STARLİNK FİYATI

Beta testine katılabilmek için kullanıcıların 499 dolar değerinde bir ekipman satın alması gerekiyor. Starlink uydu internetin aylık fiyatı ise 99 dolar olarak ücretlendirilmiş. iOS platformu için yayınlanan Starlink uygulaması ekipmanın kurulması ve bağlantı sağlaması konusunda yardımcı oluyor.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal