Spotify’a Beklenen Özellik Sonunda Geldi

Dünyanın en poüler müzik uygulamalarından biri Spotify’dan kullanıcılarını sevindirecek yeni bir özellik daha geldi. Hem Android hem de IOS kullanıcıları için aynı anda eklenen özellikle beraber artık aboneler şarkılarını dinlerlerken şarkı sözlerini de görebilecek.

20.02.2020-14:58 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-14:49) Spotify’a Beklenen Özellik Sonunda Geldi

Spotify kendi alanında Youtube, Apple gibi dünya devleriyle rekabet ediyor. Sadece Google Play Store’da 500 milyondan fazla indirilen platform, kullanıcılarının uzun zamandır beklediği bir özelliği sonunda getirdi.

Şarkı sözleri sisteme eklenmeye başladı. Çok kısa süre içerisinde veritabanında yer alan tüm müziklerine söz bilgilerinin eklemesi bekleniyor.  Sözler müzikler dinlendiğinde şarkıyla senkronize ilerleyecek. Albüm kapağının alt tarafında yer alacak. Şarkının kartına tıklandığında ise tam ekran haline gelecek.

Şimdiye kadar en popüler parçalarda bulunan ve test edilen özellik böylece platformda bir özellik olarak tüm parçalarda sunulmaya başlıyor. Özellik, ilk olarak daha kısıtlı bölgedeki kullanıcılar için sunuldu ancak bu özelliğe kavuşan kullanıcıların sayısı her geçen gün artıyor. Hatta bu özelliğin uygulamanın masaüstü versiyonuna da geldiğini belirtelim.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal