Son Windows 10 Güncellemesi Hatalara Sebep Oldu

ABD’li yazılım şirketi Microsoft, işletim sistemi Windows 10 için yayınladığı son güncellemesi yine çeşitli hatalara yol açtı. Birçok Windows 10 kullanıcısı şirkete olumsuz geri bildirimde bulundu.

21.04.2020-11:53 - (Son Güncelleme: 21.04.2020-11:47) Son Windows 10 Güncellemesi Hatalara Sebep Oldu

Microsoft tarafından geçtiğimiz Salı yayınlanan güncellemesi Windows 10’da çeşitli hatalara neden oldu. Daha önceki güncellemeleri ile de hatalarını pekiştiren şirketten bu duruma bir çözüm bulması bekleniyor.

İşletim sistemindeki dört ciddi güvenlik açığını gidermek üzere yayınlanan KB4549951 numaralı güncelleme işletim sisteminde Bluetooth ve Wi-Fi arızaları, ağ bağlantısı sorunları ve düşük sistem performansı gibi sorunlara sebep oldu.

Peki Ne Yapılabilir?

Microsoft’tan hatalara yönelik henüz resmi bir açıklama gelmedi. Şu an için tüm bu problemlerden kurtulmanın tek yolu son güncellemeyi sistemden kaldırmak olarak görünüyor. Ancak bunun da ciddi bir dezavantajı bulunuyor.

Windows 10 KB4549951 güncellemesi kaldırıldıktan sonra güvenlikle ilgili düzeltmeler de geçerliliğini yitiriyor. Dolayısı ile sisteminizin saldırılara karşı daha savunmasız hale geleceğini de göz önünde bulundurmanız gerekecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal