Silinmeyen Dosyaları Silme Programı

Bilgisayarınızdan herhangi bir yazılımı silmek her zaman göründüğü kadar kolay bir işlem olmayabilir. Özellikle bir yazılımın farklı bir uygulama tarafından kullanıldığını ve bu sebeple silinemeyeceğini ifade eden bir error mesajı aldınız mı? İşte silinmeyen dosyaları silme programı Unlocker.

07.05.2018-23:51 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-23:47) Silinmeyen Dosyaları Silme Programı

Bu noktada çözüm Unlocker programıdır. Unlocker normal yollarla silinemeyen programlardan kurtulmanızı sağlayan basit ve küçük boyutlu bir yazılımdır.

Unlocker’ın kullanımı fazlasıyla çok kolay: Yapacağınız tek şey silinemeyen dosyaya sağ tıklayıp Unlocker seçmeniz ve SİL emrini vermeniz.

Öte yandan bu basit yazılım dosya/klasör silmek dışında dosya/klasörü yeniden adlandırmak ya da başka bir yere taşımak arasında gibi bir işlem olanağı tanıyor. Eğer silmek istediğiniz klasör hala PC’den silinemiyorsa bilgisayarınızı yeniden başlattığınızda silme işlemini sonlandırabilirsiniz.

Unlocker’ın başka fonksiyonları ya da yapılandırma ayarları yoktur. Tek bir işlem yapmanız gerekiyor. Klasörün üzerine sağ tıklayıp UNLOCKER’i seçmek sonrasında açılan küçük yerden EYLEM kısmına SİL demek. İşte bu işlem kadar basit. Unlocker farklı uygulamalar ya da işlemler tarafından bloke edilmiş olan inatçı dosyalarınızı silmenizde en büyük yardımcı. Unlocker ile silmek istediğinizde başka birisi kullanmakta olduğu için silinemeyen dosyaları da çok kolay bir şekilde silebilirsiniz.

Boyutu oldukça küçük olan Unlocker aracılığıyla, kapatamadığınız, sinirinizi bozan ve PC’den silemediğiniz uygulamaları kolaylıkla silebileceksiniz. Program sağ tuş menüsüne bir link ekliyor ve daha kolay işlem yapabilmenize olanak sağlıyor. Alanında en iyi yazılımlardan biri olan Unlocker’ın kullanımı tamamen ücretsizdir.

Lisans: Freeware(Ücretsiz)

Program Dili: English

Yayıncı Kuruluş: CCollomb

İşletim Sistemi: Windows

Dosya Boyutu:3 KB

UNLOCKER NASIL KULLANILIR?

Birinci yöntem: Silmek istediğiniz herhangi bir dosya, belge veya klasörün üzerine fareyi getirin ve sağ tıklayıp Unlocker’ı seçin. Sonrasında açılan pencerede SİL emrinden sonra OK dediğinizde silinme işlemi bitecektir.

İkinci yöntem: Silinemeyen dosya, klasör veya belgeyi Unlocker yazılımını çalıştırarak kullanabilirsiniz. Masaüstünde sayfası bulunan UNLOCKER programını çalıştırın ve silmek istediğiniz dosya klasörü bulup SİL ve OK deyin.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal