Siber Güvenlik Platformu, Türksat’tan Canlı Yayınlanacak

Son yıllarda Türkiye’ye karşı artan siber saldırılar kapsamında alınan tedbirlerden biri olarak gittikçe önem kazanan ve bu yıl yedincisi gerçekleştirilecek Siber Güvenlik Platformu, Türksat Uydusu’nun tanıtım kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

25.02.2020-12:00 - (Son Güncelleme: 25.02.2020-12:03)

Siber Güvenlik Platformu, 2014 yılından beri her sene düzenli olarak Kamu Siber Güvenlik Derneği tarafından düzenleniyor. Platform yarın Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nda (BTK) düzenlenecek. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Türksat A.Ş., şu ifadelere yer verdi:

“Türksat Kurumsal Bilgi ve Siber Güvenlik Yönetimi Direktörlüğü uzman personeli Kemal Taşkın Kurumsal Ortamlarda Mobil Cihaz Yönetimi ve Güvenliği başlıklı sunum yapacak.”

Yürütülen etkinlik gerek kamuoyunda gerekse de devlet kurumlarında siber güvenlik alanlarındaki farkındalığı artırmayı amaçlıyor.

Diğer taraftan etkinlikle, siber güvenlik kapsamı altında teknik ve bilimsel yürütülen faaliyetlerle birlikte kritik bilgi altyapılarının korunmasına destek olmak hedefleniyor. Bu yıl ki etkinliğe katılımın önceki senelere kıyasla daha ciddi rakamlara ulaşması tahmin ediliyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal