Selçuk Bayraktar’dan Müjde: Baykar’dan 5 Bin Öğrenciye Tablet Hediyesi

Yerli uçan araç CEZERİ ve İHA’larla gündemde olan Baykar, uzaktan eğitime destek için öğrencilere 5 bin bilgisayar tablet hediye edecek. Müjdeyi Selçuk Bayraktar verdi.

21.09.2020-09:57 - (Son Güncelleme: 21.09.2020-11:23)

Koronavirüs nedeniyle uzaktan devam eden eğitimlere erişme olanağı bulamayan çocuklar için Selçuk Bayraktar devreye girdi. Baykar, 5.000 öğrenciye uzaktan eğitimlerine katkı sunmak için tablet bilgisayar hediye edecek.

“İMKAN VERİLİRSE DÜNYANIN EN İYİSİ OLACAK CEVHERLER VAR”

Bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde ülkenin her ilinden toplam yüz bin öğrencinin yarıştığı bilgisini veren Bayraktar, şu ifadeleri kullandı:

"Biliyoruz ki, ülkemizin her köşesinde önümüzdeki yıllarda bu heyecana ortak olacak nice cevherler var. İmkan sunulduğunda, dünyanın en iyisi olacak çocuklarımız, gençlerimiz var. İşte o cevherlerin eğitim hayatlarına katkı verebilmek, uzaktan eğitim olanaklarından yararlanmalarına destek olabilmek için TEKNOFEST paydaşları olarak, uzaktan eğitim olanağı bulunmayan öğrencilere tablet bilgisayarlar hediye etmeye karar verdik."

Bayraktar, Baykar adına 5 bin tablet bilgisayar hediye edeceklerini, paydaşların da kendilerini yalnız bırakmayacağına inandıklarını kaydederek, "Hep birlikte el ele vereceğiz, daha çok çocuğumuza, gencimize bilgiye erişimin kapılarını açacağız." açıklamasında bulundu.

İHTİYACI OLAN ÖĞRENCİLERE ULAŞTIRILACAK

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, fırsat eşitliğine katkı sunmak hedefiyle yola çıktıklarını bildirdi.

Engeller kaldırıldığında öğrencilerin kendilerini daha güzel bir geleceğe ulaştıracağına inandıklarını kaydeden Bayraktar, "Kampanya kapsamında hediye edilecek tablet bilgisayarlar Milli Eğitim Bakanlığı ile koordinasyon halinde ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırılacak." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal