Samsung'un Katlanabilir Telefonu, Türkiye'de Satışa Çıktı

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung'un ilk olarak 12 Şubat tarihinde tanıttığı ikinci katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip Türkiye'de de satışa çıktı. 93 mağazada piyasaya sunulan akıllı cihazın piyasa çıkış fiyatı 12000 TL olacak.

14.03.2020-09:39 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-14:12)

Şirket, Galaxy Z Flip'i satın almak isteyenler için ürünün satışa çıktığı mağazaların listesini de paylaştı. Teknoloji şirketinin ilk katlanabilir telefonu Galaxy Fold'un üst modeli olarak çıkan Flip kısa sürede çok sayıda satış rakamına ulaştı. Galaxy Flip'in, parlak mor ve siyah olmak üzere 2 çeşit rengi bulunuyor.

Dinamik AMOLED panelli 6.7 inçlik Flex ekrana sahip Samsung Galaxy Z Flip'in üzerinde, 10 megapiksellik bir selfie kamerası bulunuyor. Diğer çoğu cihazdan biraz daha uzun ve ince görünmesi dışında, günümüzün diğer telefonlarından ayıracak çok şey yok.



Ancak, Galaxy Z Flip'i ikiye katladığınızda, bunun tamamen farklı bir şey olduğunu hemen anlayabilirsiniz. Katlandığında, cihaz yarı uzunluğunda (ancak iki katı kalınlığında) olur. Cihazın arkasında (veya katlanmış durumdayken ön tarafta), size bildirimleri gösteren 1.1 inçlik Super AMOLED dokunmatik ekranı yer alıyor.



Küçük ekranda bir bildirim açıldığında ona dokunabilirsiniz. Bu işlem, telefonu açtığınızda bildirimin otomatik olarak açılmasını tetikler. Bu sayede, örneğin küçük ekranda bir Instagram bildirimi alabilir, üzerine dokunabilir ve ardından cihazı açtığınızda Instagram uygulamanız açık olarak sizi hazır durumda bekler.

Android 9 ile çıkan telefonun Android 10 güncellemesi gelmiş bulunuyor. Akıllı katlanabilir telefon ayrıca 12 megapiksellik biri geniş açılı diğeri ultra geniş açılı olmak üzere iki kamerayla geliyor. 8 GB Ram barındıran cihazın 256 GB depolama alanı bulunuyor. Ayrıca 3300 mAh pil gücü ile gelen katlanabilir telefon 2000 dolar ile piyasaya çıktı. Telefonun Türkiye fiyatı ise 14 bin TL olarak belirlendi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal