Samsung’un da Kutudan Kulaklık ve Şarj Cihazını Çıkaracağı İddia Edildi

Apple’ın ürün kutuların kulaklık ve şarj cihazını çıkartması modasına Samsung da uyacak. İddialara göre 2021’deki modellerde kutuların içeriği sadeleştirilecek.

27.10.2020-13:03 - (Son Güncelleme: 27.10.2020-13:02) Samsung’un da Kutudan Kulaklık ve Şarj Cihazını Çıkaracağı İddia Edildi

Geçtiğimiz haftalarda Apple’ın iPhone 12 tanıtımında kutuların içerisine artık kulaklık ve şarj cihazı dahil etmeyeceğini açıklaması çok eleştirilmişti. Ardından Samsung ve Xiaomi, bu konu ile ilgili esprili paylaşımlarıyla Apple’a gönderme yapmıştı.

Yeni ortaya çıkan haberlere göre Güney Koreli teknoloji devi Samsung da yeni Galaxy S30/S21 serisinin kutu içerinde kulaklık ve şarj cihazına yer vermeyecek. Yine geçtiğimiz Temmuz ayında bu iddialar ortaya çıkmıştı ancak Apple’ın bu düşünceyi resmiyete dökmesi sonucunda bir süreliğine unutulmuştu.

APPLE NEDEN ŞARJ CİHAZI VE KULAKLIĞI ÇIKARTTI?

Apple, her ne kadar kutudan şarj cihazı ve kulaklık çıkmamasını çevreci sebeplere dayandırsa da ekonomik olarak ne kadar kar ettiğini hepimiz biliyoruz. Ürün kutusunun küçülmesi ve nakliye masraflarının azalmasının yanında şirket, kullanıcıları Airpods gibi yan ürünlere de yönlendirmiş oluyor. Samsung’un da benzer bir taktiğe başvuracağını söyleyebiliriz.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal