Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Samsung Garanti Sorgulama

Samsung garanti sorgulama denince akla ne geliyor. Tabi ki Samsung müşterileri. Son zamanlarda en çok merak edilen konu Samsung garanti sorgulama neden diye soracak olursanız işte haberimiz.

14.05.2018-14:28 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-14:26) Samsung Garanti Sorgulama

 Dünyanın en büyük markalarından biri olan Samsung firmasının ürünleride en çok tercih edilen ürünleri arısında. Özellikle mobil telefonlar klasmanında sektörün önde gelen markası halini almış durumda olan samsung marka özelliklerinin yanında garanti kapsamları ile de kullanıcların göznü dolduruyor.

Garanti hemen hemen her markanın müşterilerine sunduğu bir hizmettir. Garanti hizmeti sunan firmaların ürünleri insanlara daha fazla güven verir çünkü firma ürünü hakkında garanti veriyordur size ürününden emindir ve buda kullanıcıların hoşuna gider.

 Garanti nedir önce onu bir anlatalım isterseniz. Bir firma tarafından firmaya ait olan genelde elektronik ürünlerde kullandığı bozulmazlık süresidir. Örnek olarak bir televizyon aldınız ve 2 yıl garantisi var. Firma size 2 yıl boyunca o televizyonun bozulmayacağını garanti ediyor. Peki bu 2 yıl içerisinde o televizyon bozulursa ne olur diye soracak olursanız cevabı yine satın almış olduğunuz firma veriyor. Aldığınız ürün garanti kapsamının yılı içerisinde bozulursa ve ya hasarlı olarak size gelirse garanti kapsamında ürününüz sağlam olan başka bir ürenle değiştiriliyor. Garanti mevzusunun en güzel yanı ürününüze eş değer sıfır bir ürün size veriliyor.  Bu sayede satın aldığınız elektronik eşyanızı güvenle kullanıyorsunuz.

Samsung garanti sorgulama hizmetinden yararlanmak istiyorsanız resmi web adresine gidebilirsiniz. Yine de küçük bir bilgi vermek gerekirse samsung firması ürünleri için genelde 2 yıl garanti sunar bazı ürünlerde garanti kapsamı 3 yıl olarak verilir. Garantiniz faturanızın üzerinde yazılı olan tarihten itibaren geçerli olur.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal
Daha fazla içerik yok
;