Samsung, Galaxy S20 Ultra’daki Yeşil Ekran Hakkında Açıklama Yaptı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni çıkardığı Galaxy S20 Ultra modeli için geçtiğimiz günlerde yeşil ekran problemiyle karşılaşılması hakkında resmi açıklamada bulundu.

20.04.2020-15:40 - (Son Güncelleme: 20.04.2020-15:28) Samsung, Galaxy S20 Ultra’daki Yeşil Ekran Hakkında Açıklama Yaptı

 

Samsung şirketi Galaxy serisi son akıllı telefon modeli S20 Ultra’yi geçtiğimiz dönemde piyasaya çıkarmıştı. Ancak akıllı telefon çıktıktan hemen sonra kamera sorunu ile gündeme gelmişti.

Yaşanan sorun için güncelleme yayınlayan şirket yazılımsal sorunu çözmüş ancak hemen arkasından model için yeşil ekran sorunu patlak vermişti. Problemin Snapdragon işlemci yerine bu seride kullanılan Exynos 990 model işlemciyle olan uyumsuzluk nedeniyle olduğu anlaşıldı.

Yayımlanan son güncelleme ile ortaya çıkan problemin, 60 Hz’de değil 120 Hz ekran yenileme oranı seçildiğinde ve düşük parlaklık değeri ayarlandığında görülüyor. Bu durum üzerine yapılan resmi açıklamaya göre sorun için yazılım güncellemesi yayınlanacak.

Şirketin açıklamasına göre güncelleme ile modelin yavaşlayan hızlı şarj sistemi de düzeltilecek. Yeşil ekran sorununu ortaya çıkartan son güncelleme ile, telefonun hızlı şarj süresi öncekine oranla 20 dakika kadar uzuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal