Samsung Coronavirüs Nedeniyle Mağazalarını Kapattı

Etkisi dünya genelinde devam eden Coronavirüs salgını günlük hayatı etkilediği gibi hemen hemen tüm teknoloji şirketleri de bundan nasibini alıyor. Son olarak Samsung Brezilya’da artan vakalar dolayısıyla mağazalarını kapatma kararı aldı.

26.03.2020-13:32 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-14:09)

Güney Kore’nin önemli markalarından Samsung, Coronavirüs salgını nedeniyle Breziya‘daki mağazalarını kapatmaya başladı. Şirket yetkilileri çalışanlarının sağlığı ve güvenliği adına bu kararı verdiklerini açıkladı.

Ayrıca şirket, Brezilya‘nın kuzeyinde yer alan Amazon bölgesindeki Manaus fabrikasındaki faaliyetlerini de durdurdu.

Bu kapsamda teknoloji devi sadece Brezilya’dakiler değil, aynı zamanda diğer ülkelerdeki mağazalarını bir sonraki duyuruya kadar kapatıyor. Bunlardan şirket için en önemlisi Hindistan. Çünkü ülke kalabalık ve teknolojiye yakın nüfusuyla akıllı telefon alanında önemli bir Pazar teşkil ediyor.

Tüm bunlara ilave olarak şirket bu hafta Slovakya‘daki televizyon üretim tesisinin de faaliyetlerinde  geçici olarak durduracak. Geçtiğimiz hafta itibariyle aynı gerekçelerle ABD ve Kanada‘daki tüm mağazaları da kapatan şirket yaptığı bu aşamalı takvimle dünya genelinde önemli bir adım atmış oldu. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal