Samsung AirDrop Benzeri Dosya Paylaşım Hizmeti Verecek

Samsung, Apple marka telefonların sahip olduğu marka içi veri paylaşım sistemini kendi markası için de geliştirmeye başladı. Şirket, üzerinde çalıştığı Quick Share adındaki veri paylaşım sistemini kısa sürede tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni özelliğin Galaxy S20 ile birlikte kullanıma sunulması bekleniyor.

29.01.2020-17:02 - (Son Güncelleme: 29.01.2020-16:56) Samsung AirDrop Benzeri Dosya Paylaşım Hizmeti Verecek

Samsung'un Amiral gemisi modellerinin üretildiği serisi Galaxy'nin çok yakında S20’si çıkacak. Telefonun donanımı hakkında henüz net bilgiler bulunmazken, veri paylaşım hizmetini bu cihazda kullanıma sunmaya hazırlandığı öğrenildi.

XDA Developers'da yer alan bilgilere göre, Quick Share (Hızlı Paylaşım) adı verilen hizmetin S20 telefonlarda kullanılacak. Yeni özellik AirDrop gibi çalışıyor, özelliği açık olan yakındaki kişilerle anında dosya paylaşımı yapılmasına olanak sağlıyor. Böylece iki Galaxy telefon arasındaki dosya aktarımı daha hızlı ve basit şekilde gerçekleşiyor.

Quick Share’da dosyaların yalnızca kişilerinizdeki Samsung Social kullanıcılarıyla paylaşılmasına izin veren “yalnızca kişiler” ve yakındaki herhangi birinden dosya göndermenizi veya almanızı sağlayan “herkes” seçeneği yer alacak.

Bu destek, Smart Things ürünlerine ve Samsung Cloud‘a veri yüklemeye de olanak sağlıyor. Dosya boyutu maksimum 1 GB olarak sınırlandırılan sistemde gün içinde toplam 2 GB veri gönderilebilecek.

Hizmetin eski Samsung cihazlarına gelip gelmeyeceği ise henüz belli değil. Ancak özelliğin S20 serisiyle sınırlandırılması Samsung kullanıcılarından tepki çekebilir. Çünkü, Quick Share gelecekteki bir yazılım güncellemesi aracılığıyla diğer akıllı telefonlara da sunulabilir. Son olarak Galaxy S20'nin 11 Şubat’ta tanıtım etkinliğinde duyurulacağını belirtelim.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal