Saf Android Telefonlar Nedir

Günümüzün en popüler işletim sistemlerinden biri androidtir. Saf android telefonlar nedir? hangi cihazlar saf android telefonlar olur?

04.05.2018-12:22 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-12:16) Saf Android Telefonlar Nedir

SAF ANDROİD TELEFONLAR

Android akıllı cihaz şirketlerinin birçoğu, telefonlarına kendi arayüzünü ekleyerek müşterilerine sunuyor. Bazıları ise Google’ın mobil işletim sistemi olan Android’i saf haliyle, yani hiç değiştirmeden cihazdan kullanıyor.

Sizlere bu haberimizde, saf Android ile çalışan en iyi akıllı cihazların bir kapsamlı listesini sunacağız.

ESSENTİAL PHONE

Essential Phone oldukça kaliteli donanım ve güzel modern tasarım ile geldi. En güzel özelliği tartışmasız, çerçevesiz tasarım ve modüler oluşu fakat cihazın bir özelliği de stok Android arayüzü. Essential'ın CEO'su olan Andy Rubin, ayrıca Android’in kurucularından bir lider.

Güçlü ekran ve kaputun altında bir üst seviye donanım bulunan Z2 Force Edition, çarpıcı bir cihaz. Bu, alabileceğiniz herhangi bir cihazın üstüne çıkabilen tam teşekküllü bir amiral bir cihazdır.

Saf Androidli cihaz, Moto Z2 Force Edition aksine orta düzeyli özelliklere sahip.

Mütevazi bir Snapdragon 430 ile donatılmış Moto G5S, yarı stok Android deneyimini arayan kullanıclar için ekonomik fiyatı ile ilgi duyulacak bir cihaz. Standart G5'e kıyasla geliştirilmiş özellikler, bunu kayda değer bir gelişme durumuna getiriyor.

Moto G5S Plus, bu senenin başından itibaren Moto G5 Plus'ın "özel sürüm" varyantı olarak piyasaya girdi. Çift kamera (iki 13MP sensör, biri renk ve bir monokromatik) eki yapıldı, ön kamera 8MP'ye (5MP'den) yükseltildi ve ekran çapraz olarak 5.5 inç'e kadar büyütüldü. Akıllı cihazın aynı zamanda orijinalinden biraz daha geniş. Bu özellikler bir yana, donanım aynı kalıyor.

5.2 inç genişliğinde ki bir 1080p ekrana sahip olan Moto X4, 2.2GHz hızında çalışan Snapdragon 630 işlemci ile güçlendirilmiş üst düzey orta düzeyli bir cihaz ve Turbo Şarj ile 3000 mAh pil ile destekleniyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal