Renault: Herkes İçin Bugün ve Yarın Elektrikli Mobilite

Renault, geleceğin mobilite vizyonunu ortaya koyan elektrikli konsept modeli MORPHOZ’un ilk gösterimini Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştiriyor.

21.02.2020-19:27 - (Son Güncelleme: 21.02.2020-19:17) Renault: Herkes İçin Bugün ve Yarın Elektrikli Mobilite

Müşterilerin ihtiyaçları, istekleri ve kullanımlarına göre kişiselleştirilmiş bir uyarlama içeren modüler MORPHOZ, gelecek yıllarda pazara sunacağı Renault’nun yeni elektrikli model ailesine gönderme yapıyor.

Renault, Yeni Twingo Z.E'nin dünya prömiyeri dahil olmak üzere 8 modelden oluşan eksiksiz 0 elektrikli ürün gamı ile Cenevre Fuar’ındaki yerini alıyor.

Elektrikli otomobilin öncü markası Renault, üç amiral modelinde E-TECH adını verdiği hibrit ve plug-in hibrit motorları ile ürün gamını elektrikleştirmeye devam ediyor: Clio, Captur ve Megane Estate (SW). Yeni Megane Estate (SW) E-TECH Plug-in, ilk kez Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergileniyor.

Kangoo Z.E. Konsept, hafif ticari araç müşterilerinin beklentilerine karşılık vermek üzere gösterişli bir geri dönüş yapıyor. Şehir içi ve elektrikli show-car, 2020’de Kangoo ürün gamında yapılacak yeniliğin ipuçlarını taşıyor.

Dacia’dan Elektrikli Devrim: Pazardaki En Ulaşılabilir Yüzde Yüz Elektrikli Şehir Otomobili

Dacia, tarihinde yeni bir sayfa açarak elektrikli devrimini başlatıyor. Geçmişine sadık ve "ezber bozan" marka Dacia, elektrikli araç pazarına giriyor. Elektrikli mobilite konusunda Renault Grubu’nun 10 yıllık deneyiminin üzerine inşa edilen bir devrim ile Dacia, 0 elektrikli show-car’ını Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtıyor.

ECO-G adını verdiği LPG versiyonlarını, binek otomobil ürün gamının tamamında kullanan tek üretici olan Dacia, yeni Tce 100 ECO-G motorunu da Cenevre’de tanıtıyor. Marka ayrıca Avrupa'daki 15. yılını kutlamak için ‘’Yıl Dönümü’’ özel serisini sergiliyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal