PUBG Mobile'a Gizemli Orman Güncellemesi

Her gün milyonlarca kişi tarafından oynanan PUBG Mobile aldığı son güncelleme Gizemli Orman ile oyunculara yepyeni bir macera sunuyor.

03.06.2020-09:20 - (Son Güncelleme: 03.06.2020-09:14) PUBG Mobile'a Gizemli Orman Güncellemesi
PUBG Mobile, Gizemli Orman güncellemesi oyuncuların en sevdiği haritalardan biri olan Sanhok haritasına geliyor. Haritaya eklenecek olan özelliklerle halihazırda yoğun bir savaş deneyimi sunan haritaya aynı zamanda eğlenceli yenilikler getiriyor.

GİZEMLİ ORMAN MODUYLA GELEN YENİLİKLER

Klasik Mod'da Sanhok haritasına girmek isteyen oyuncular, rastgele olarak yeni Gizemli Orman moduna girebiliyor. Bu mod içerisinde oyuncular, haritaya eklenen totemlerden farklı şekilde kutsanarak yeni özellikler kazanabiliyorlar. Haritada bulunan Güç Totemleri, Strateji Totemleri ve Koruma Totemleri sayesinde oyuncular, yeleklerini ve kasklarını tamir ettirebiliyor, sağlık ve enerjilerini doldurabiliyorlar.

Güçlü ve gizemli totemlerin yanı sıra oyuncular, Gizemli Orman'da iki yeni özellik daha deneyimleyecekler:

  • Orman Yemeği- Sanhok'ta yetişen özel bir meyve. Tüketildiğinde mistik etkiler yaratabiliyor. Farklı güçlendirmeler ve zayıflıklar sonucunda Air Drop'ları hissetme, sağlık veya enerji yenileme sağlayabiliyor. Ama şansınıza sadece başını döndürebilir.


  • Sıcak Hava Balonları- Bu araçla beraber savaş alanının üzerine yükselebilir ve alanı görebilirsiniz.


Sanhok haritasına gelen orman güncellemesi, Miramar kum fırtınası ardından sunuluyor. PUBG Mobile' App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak cihazlarınıza indirip, sizin gibi gerçek oyuncularla rekabetin tadını çıkarabilirsiniz.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal