Playstation İndirme Hızını Düşürüyor

Coronavirüsle mücadelede uygulanan tedbir ve karantina uygulamalarının sonucunda özellikle Avrupa’da insanların evlerine kapanması sonucu internet trafiği sorunları yaşanıyor. Birçok şirket geçtiğimiz günlerde aldıkları kararlarla bir bir hız kısıtlamasına gidiyor. Bunlar arasına bir yenisi daha katıldı.

25.03.2020-09:03 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-09:22)

Sony, Coronavirüs ile mücadelen kaynaklanan intenet trafiği probleminde bir iyileşme etkisi olması amacıyla Avrupa'da download hızını düşürme kararı aldı. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre; Avrupa'daki PlayStation kullanıcıları önümüzdeki en az bir ay boyunca oyunları düşük hızlarla indirebilecek.

Ancak şirket, indirme hızlarının ne kadar olacağına dair bir açıklama yapmış değil. Sony diğer taraftan çoklu oyun modlarının kısıtlamadan etkilenmeyeceğini ifade ediyor.

Şirket CEO’su Jim Ryan ayrıca,"Daha önce örneği görülmemiş bir şey yaşıyoruz: İnanılmaz sayıda insan sosyal mesafe ve izolasyon uygulamak zorunda kaldı. Bu talihsiz zamanda internet stabilitesini koruyabilmek için bizim de üzerimize düşeni yapmamızın önemli olduğunu düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

PlayStation Türkiye de Avrupa’ bölgesine bağlı. Bu nedenle hız kısıtlamasından ülkemizin ne şekilde etkilenip etkilenmeyeceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal