PlayStation 5 Türkiye Fiyatı Resmi Olarak Belli Oldu

Bir süredir merak edilen PlayStation 5 Türkiye fiyatı belli oldu. Sony PS5, ülkemizde 19 Kasım tarihinde satışa çıkacak.

16.10.2020-15:43 - (Son Güncelleme: 16.10.2020-15:56) PlayStation 5 Türkiye Fiyatı Resmi Olarak Belli Oldu

Sony’nin yeni konsolu PlayStation 5, geçtiğimiz ay yapılan lansman ile tanıtımını gerçekleştirmişti. 12 Kasım’da ABD, Japonya, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Kore'de satışa çıkacak olan PS5; 19 Kasım’da ise Türkiye ile birlikte dünyanın diğer ülkelerinde raflarda olacak.

PS5 TÜRKİYE FİYATI BELLİ OLDU

PlayStation 5 Türkiye fiyatı bir süredir merakla bekleniyordu zira ABD’de PS5’in standart versiyonu 499 dolar, dijital versiyonu ise 399 dolardan satışa çıkacaktı. Ülkemizde ise Sony Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre ise PlayStation 5 diskli versiyon 8.299 TL‘den satışa sunulacak. Ürünün dijital versiyonu ise Türkiye’de 2021 yılında satışa sunulacak.

PlayStation Türkiye’nin fiyat açıklaması yaptığı paylaşımın altına ise “Tavsiye edilen perakende satış fiyatıdır; ürünün Türkiye’de satışa sunulacağı tarihteki maliyetlere ve mali yükümlülüklere göre değişiklik gösterebilir.” notu düşüldü.

PLAYSTATİON 5 ÖZELLİKLERİ

PS5 konsolu, özel üretim entegre CPU ve GPU mimarisi ile yüksek doğruluğa sahip 4K görüntüler sunabilirken, aynı zamanda entegre I/O teknolojisine sahip ultra-yüksek hızlı SSD ile yıldırım hızında yükleme süreleri sağlıyor. Yeni nesil konsol, DualSense kablosuz kontrol cihazı ve 3D ses teknolojisi özelliğiyle dikkat çekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal