PayPal Alternatifleri

PayPal alternatifi sistemler nelerdir? PayPal yerine ne kullanacağız? Bu gibi soruların cevabını sizler için derledik.

01.05.2018-17:08 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-16:54) PayPal Alternatifleri

Bildiğiniz üzere geçen sene dünyaca bilinen ödeme sistemi PayPal Türkiye'deki faaliyetlerini durdurmuştu. Bizde sizler için PayPal'a alternatif olacak ödeme sistemlerini sizler için derledik.

PayPal alternatifi ödeme sistemleri

Yeni bir ödeme sistemi arayan tüketiciler Payoneer, Skrill, WebMoney, Payza ve BKM Express gibi PayPal’in yerini tutacak servisleri kullanablir. İsterseniz tavsiye ettiğimiz bu ödeme yöntemlerini biraz daha inceleyelim.

Payoneer

Teknik olarak size ABD’de bir profil açan ve sonrasında kullanmanız için size debit kart yollayan Payoneer, PayPal ardından en çok tercih edilen ödeme servislerinden bir tanesi.

Gene de isterseniz kart almayabilir ve banka hesabınız üzerinden de ödeme alma gibi işler için Payoneer servisini tercih edebilirsiniz. Ayrıca Payoneer hesabı yada debit kartı ile internetten alışveriş imkanı da var.

WebMoney

‘Global ödeme sistemi” sloganıyla uzun senelerdir hizmet eden bir sistem olan WebMoney; para gönderme ve alma, alışveriş yapma ve yatırım imkanlarını kullanıcılarına sunuyor.

Son müşteriler için olan hizmetlerinin yanında kurumsal müşteriler için de şirketin pek çok uygulması var.

Payza

PayPal‘in faaliyetlerini durdurmasının ardından ülkemizde pekçok kişinin seçtiği bir başka ödeme yöntemi olan Payza, küresel çapta olduğu için dikkate değer alternatiflerden biri.

BKM Express

Teknik olarak BKM Express doğrudan bir PayPal alternatifi sayılmaz. Fakat şimdiye değin PayPal‘i yalnızca internet üstünden alışveriş yapmak için tercih ediyorsanız, artık BKM Express kullanabilirsiniz.

Kredi kartlarınızı şahsi veri tabanına kaydeden, çabuk ve güvenli alışveriş olanağı sunan BKM Express, kendine ait yurt içi kampanyalarıyla da kendini duyuruyor.

Son Dakika Tekonoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal