Opera Oyuncular İçin Tarayıcı Geliştirdi

Opera'nın henüz çok fazla bilinmeyen oyuncular için geliştirilmiş özel bir tarayıcısı daha bulunuyor. Opera GX olarak adlandırılan doğrudan oyuncuları düşünülerek geliştirilen tarayıcı gerek Windows'ta gerekse de macOS'larda kullanılabiliyor.

17.03.2020-09:37 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-09:37)

Tarayıcınız açıkken bilgisayarınızda oyun açmak bilgisayarları zorlaması bakımından hoş olmayan ısınma ve kasma sorunlarına neden olabiliyor. Ancak Opera bu işe güzel bir müdahalede bulunmuş. Oyun oynamak istediğinizde tarayıcınızı kapatmanıza gerek bırakmayacak özellik sayesinde, bilgisayarınızın ömrünü de uzatmış olacaksınız.

Bunu yapabilmeniz için haberimizde yer alan videoda da görebileceğiniz gibi tarayıcınızın Ram ve işlemci kullanımını Opera GX üzerinden ayarlayabiliyorsunuz. Böylece oyun oynamak istediğinizde tarayıcınızı kapatmaya gerek kalmıyor.

Diğer taraftan Opera GX, Twitch entegrasyonuna da sahip olmasıyla açılış sayfasında oyun dünyasına dair en güncel haber ve duyurulardan sizi haberdar ediyor. Ayrıca Razer Chroma LED aydınlatma entegrasyonunu bünyesinde bulunduran Opera GX ilave olarak ücretsiz reklam engelleyici ve VPN yüklü olarak geliyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal