Netflix’e Ciddi Rakip: Amazon Prime Türkiye Açıldı

Amazon Prime Video ve Prime Gaming'i kapsayan Amazon Prime Türkiye resmi açıldı. Üstelik Netflix’in elinden kullanıcılarını alacak kadar uygun bir fiyat politikası belirledi.

15.09.2020-10:27 - (Son Güncelleme: 15.09.2020-11:07) Netflix’e Ciddi Rakip: Amazon Prime Türkiye Açıldı

Dizi ve film izlemek için kullanılan online yayın platformları kullanıcılar için oldukça kullanışlı ve avantajlı olabiliyor. Bir süre önce tek başına sektörü domine eden Netflix’in en ciddi rakibi Türkiye’ye adımını attı. Amazon Prime Video ve Amazon Gaming’i kapsayan servis artık ülkemizde de hizmet verecek. 

Özellikle +18 bir film 'Minnoşlar' dizisinde 11 yaşındaki kızların dans etmesi gibi sahneler barındıran Netflix platformuna sosyal medyada pedofilik suçlamalar yöneltilmişti. 

AMAZON PRİME AYLIK ÜYELİK ÜCRETİ

Amazon Prime, 30 günlük ücretsiz deneme fırsatı sunuyor. Sonrasında ise pek çok filimden ve diziden oluşan arşive ulaşabilmek için aylık 7,90 TL ödemeniz gerekiyor.

Netflix temel ücret olarak ayda 17,99 TL bedelle hizmet veriyor ancak SD çözünürlük ve tek cihaz kullanımına razı olmalısınız.  HD çözünürlük için 29,99 TL, Özel Ultra HD için ise 41,99 TL’lik fiyat politikaları belirlenmiş.

AMAZON GAMİNG’DEN DE FAYDALANILABİLİYOR

Amazon Prime'a üye olduktan sonra hem Prime Video'dan hem Prime Gaming'ten faydalanabiliyorsunuz. Ayrıca hızlı ve ücretsiz teslimat ile Prime logolu ürünler de Amazon Prime'ın hizmet kapsamına giriyor.

Twitch bünyesinde Prime Gaming ile her ay farklı oyunlar içerisinde ganimetler elde edebilirken, sevdiğimiz Twitch yayıncılarına da her ay bir defa abone olabiliyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal