Netflix İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Dünyaca ünlü dijital platform Netflix, İstanbul'da açacağı ofisi için iş ilanı yayınladı. Netflix İstanbul ofis iş başvurusu nasıl yapılır? Netflix'e nasıl iş başvurusu yapılır? Netflix İstanbul iş başvurusu için şartlar nelerdir?

27.01.2021-16:34 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-16:34) Netflix İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Netflix, İstanbul'da açmayı planladığı ofis için yönetici ilanı paylaştı. Şirkete başvuracak adayların benzer pozisyonda en az 5 sene deneyime sahip olması aranan şartlar arasında. Peki Netfix İstanbul iş başvurusu nasıl yapılır? Netflix iş başvurusu nasıl yapılır?

NETFLIX İŞ BAŞVURUSU ŞARTLARI NELER?

Netflix, ekibine katılmasını istediği yöneticinin görevi ile alakalı olarak, 'EMEA’daki (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) genişlememizi desteklemek için deneyimli bir yönetici arıyoruz. EMEA Kurumsal Gayrimenkul, İşyeri ve Güvenlik ekibinin bir parçası olacak kişi, İstanbul'daki ofisin yönetiminde kilit bir rol oynayacak' açıklamasında bulundu.

NETFLIX TÜRKİYE İŞ İLANI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu adayların benzer pozisyonda en az 5 sene deneyime sahip olması gerekiyor. Bununla birlikte:

  • Sosyal ilişkilerinde başarılı olmak
  • İyi bir ekip çalışanı olmak
  • Maotivasyonu yüksek olmak
  • Sorunlar için çözüm üretmekten korkmamak
  • Ofis ihtiyaçlarına karşılık verebilen problem çözme becerisi yüksek kişler olması aranan kriterler arasında. 

NETFLIX İSTANBUL İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İstanbul'da açılması planlanan ofis için bir yönetici arandığı ilanda, 'Netflix genişledikçe, en iyi ve en parlak yetenekleri aramaya devam ediyoruz' denildi.

NETFLIX İSTANBUL İŞ YERİ MÜDÜRÜ İŞ İLANI BAŞVURU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal