Netflix, Assassin’s Creed Dizisini Duyurdu

Ubisoft’un kült oyun serisi Assassin’s Creed ile ilgili müthiş bir gelişme yaşandı. Netflix’de yayınlanacak olan dizinin yapımına başlandığı duyuruldu.

28.10.2020-15:47 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-16:04) Netflix, Assassin’s Creed Dizisini Duyurdu

Dünyanın en çok izlenen dizi ve film platformu Netflix, daha önce Witcher dizisiyle seyircilerinin karşısına çıkmıştı. Aslında kitap uyarlaması olan yapım, oyunseverlerin de büyük ilgisiyle karşılaşmış ve ikinci sezonu hiç beklenilmeden onaylanmıştı. Şimdi ise oyuncuların seveceği bir yapımla daha karşımıza çıkacaklar.

Daha önce filmiyle de karşımıza çıkan ancak beklentileri karşılayamayan Assassin’s Creed serisi, bu kez bir dizi projesi olarak karşımıza çıkacak. Netflix’de yayınlanacak dizinin duyurusu ise bizzat oyunun yapımcısı olan Ubisoft tarafından kısa bir videoyla yapıldı.

ASSASSIN'S CREED REVELATIONS İSTANBUL’DA GEÇMİŞTİ

Serinin 2011 yılında piyasaya sürülen oyunu olan Assassin's Creed Revelations, baş karakter Ezio’yu yönettiğimiz ve tamamen İstanbul’da geçen bir oyundu. Zamanın Osmanlı ruhunu yansıtmak için İstanbul’u özel olarak modelleyen yapımcılar, oyuncuları memnun etmeyi başarmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal