NASA’nın Fotoğraflarında Uzaylı Yapılarını Buldular!

UFO avcıları ve komplo teorisyenleri NASA’nın fotoğraflarına özel bir ilgi gösteriyor. Mars fotoğraflarının birinde bir uzaylı yapısı bulunduğu iddia edildi.

21.10.2020-16:46 - (Son Güncelleme: 21.10.2020-17:51) NASA’nın Fotoğraflarında Uzaylı Yapılarını Buldular!

NASA’nın çektiği fotoğrafın sol üst köşesindeki kayalık alan UFO meraklıları tarafından kusursuz bir insansı kafaya benzetildi.  Fotoğrafta bahsi geçen kayanın geniş alınlı bir kişiye benzediği ve göz oyuntusuna sahip olduğu ifade edildi. Ayrıca kulağın bulunması gereken yerde de hafif oyuntular olduğu belirtildi.

Indyturk’un aktardığına göre; uzaylılarla ilgili tuhaf iddialarıyla gündeme gelen Scott Waring söz konusu iddianın da sahibi. Waring, son derece spekülatif keşfini UFO Sightings Daily sitesinden duyurdu.

“NASA BUNLARI AÇIKLAMIYOR”

Waring şu ifadeleri kullandı:

“Mars’ta bir yüz buldum ama bunun çenesinde bir kapı aralığı bulunuyor. Yüz insan yüzüyle bir miktar benzer fakat burun, tek burun deliğiyle daha küçük ve kulakları çok daha büyük. Esas fotoğraf Gigapan’la çekilmiş ve Mars’ı olduğu gibi görmek için onu orijinal rengine döndürdüm.

NASA sık sık fotoğrafların altına onların yanlış renklere yerleştirildiğini söylüyor. Neden? Hiçbir zaman açıklamıyorlar. Bu insanlara kızıl gezegenin kırmızımsı kahverengi görünümünde olduğu hissini veriyor. Bu yüz 1 metre genişliğinde ve kapı onun dörtte biri kadar.”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal