Microsoft Windows 7’de Meydana Gelen Siyah Ekran Hatası İçin Düzeltme Yayınlayacak

Microsoft Windows 7’ye desteğini kesmesi sonrası son bir sistem güncelleştirmesi yayınlamıştı. Güncellemeyi alan kullanıcıların masaüstü duvar kağıtlarında sorun ortaya çıkmıştı. Microsoft, yaşanan duvar kağıdı sorunuyla ilgili yama yayınlayacağının müjdesini verdi.

28.01.2020-09:43 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-09:33) Microsoft Windows 7’de Meydana Gelen Siyah Ekran Hatası İçin Düzeltme Yayınlayacak

Microsoft’un Windows 7’ye destek süresinin sona ereceğini açıklamasının ardından son kısa bir süre sonra anlaşılan duvar kağıdı sorunu kullanıcılar tarafından tepki çekti. Görünüşe göre M bir güncelleme yayınlamıştı. Son güncellemenin birçok kullanıcının duvar kağıdını bozması şirketin tepki almasına neden olmuştu. Microsoft hatasını düzeltmek ve tepkileri dindirmek adına yeni bir yama hazırladığını açıkladı.

Tüm Kullanıcılara Düzeltme Yolda

Microsoft yaptığı duyuruda geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız geçici çözümü paylaşırken, Windows 7 için ek güncelleştirmelere ücret ödeyen ödemeyen tüm kullanıcılara söz konusu sorunu çözecek düzeltmenin şubat ayının ortasında dağıtılacağını duyurdu.

Son olarak yama desteği Windows 7’ye ek olarak Windows Server 2008 R2 SP1’i de kapsayacak. Ancak Microsoft son günlerde internet edge güvenlik açığı, hatalı sistem güncelleştirmesi, güncelleştirmeleri zorunlu kılması gibi politikalarından dolayı çok sayıda eleştiri alıyor.

Microsoft son olarak kullanıcılarının yüzde 26’sı Windows 7 işletim sistemini kullanmasına rağmen Windows 7’den desteğini kesmişti. Şirketin bundan sonraki müşteri ve sistem politikaları kullanıcıları açısından pek de iyimser görünmüyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal