Microsoft, Güncelleştirmelerini Durduruyor

Coronavirüs salgınında artan internet trafiğini azaltmak üzere pek çok platformun video çözünürlüklerini düşürmesiyle teknoloji şirketleri arasında trende dönüşen bu duruma Microsoft da katıldı. Şirket tarafından güncelleştirmelerle ilgili politika değişikliği duyuruldu.

26.03.2020-15:09 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-18:11)

Microsoft, Windows 10’a getirdiği güncelleştirmeler nedeniyle sıkça kullanıcılar tarafından eleştiri yağmuruna tutuluyor. Firmanın yeni kararı içinde bulunduğumuz dönemde bir hayli faydalı olacak.

Coronavirüs salgını (Covid-19) dolayısıyla artan internet kullanımı dünya genelinde birtakım önlemlerin alınmasını gerektiyiror. Son olarak Microsoft da duruma uydu. C ve D sınıfı olarak adlandırdığı güncelleştirmelerini durdurma kararı aldı.

Buna göre bu süreçte sadece güvenlik yamaları sunacak şirket B serisi olarak adlandırdığı ve salı güncelleştirmeleri olarak bilinen paketlerinin dağıtımını ise sürdürecek. Son olarak sizlerle 2015 yılında Bill Gates ile yapılan bir röportajı paylaşıyoruz.

Görüntülerde bundan 5 yıl önce Bill Gates Ebola salgını sonrası olabilecek yeni salgınlar için önlem alınması gerektiği çağrısında bulunuyor. Gates'in öngörüsü hakkında da bilgiler veren videoyu izlenmeye değer bularak sizler için paylaşmak istedik.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal