Microsoft Edge'e Yeni Özellikler Eklenecek

ABD’li teknoloji şirketi Microsoft önceki gün sanal bir etkinlik düzenledi. Şirketin düzenlediği etkinlikte Edge tarayıcısına gelecek bazı yeni özellikler de tanıtıldı.

31.03.2020-16:45 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-18:21)

Microsoft etkinliğini Coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle dijital platform üzerinden gerçekleştirdi. Etkinliğin bir bölümünde Edge tarayıcısına gelecek yeniliklerde anlatıldı. Buna göre gelecek yenilikleri şöyle sıralayabiliriz:

İlk olarak sık kullanılan bağlantılarınızı bir yerde gruplandırmak amacıyla kullanılan alanlar mobil cihazlara da yer alacak. Bu sayede koleksiyonlarınızı Android ve IOS cihazlarınız üzerinden de görüntüleyebilecek ve yönetebileceksiniz.

Bir diğer özellik ise Akıllı kopyalama özelliği olarak isimlendiriliyor. Bu özellik sayesinde kopyaladığınız metnin yazı tipi ve font biçimi gibi özellikleri de kopyalanabiliyor olacak.

Üçüncü olarak ise zaten mevcut olan Password Monitor (parola izleme) paneli üzerinde yapılacak güncelleştirmeler olacak. Güvenliğin artırılmasının hedeflendiği özellik, bilhassa parolalarınızın güvenliğini artıracak.

Bir diğer dördüncü özellik ise görsel bir farklılık olarak dikey tarayıcılar olacak. Bu özellik sevilir mi bilinmez ancak kısaca bilgi vermek gerekirse özellik sayesinde tüm sekmeler ekranın bir tarafında toplanabilecek.

Son olarak küçük birkaç özelliğin eklenmesi yanında gizlilik modunda da yenilikler olacağı belirtildi. Etkinlikte, özelliklerin bahar ayının sonlarından itibaren Edge Insider’a sunulacağı kaydedildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal