Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Meizu Mx5 İnceleme

Meizu'nun parmak izi okuyuculu amoled ekranlı, 20,7MP lazer otofokus kameralı, 3150mAh batarya ve Mediatek Helio X10 donanımına sahip MX5 test edildi ve ortaya bu sonuçlar çıktı

03.05.2018-12:26 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-12:15) Meizu Mx5 İnceleme

Meizu’nun ülkemizde satışa çıkmış olan ilk telefon modeli MX4’ün devam modeli niteliği taşıyan MX5, çok daha iyi kamera, parmak izi okuyucu ve tamamı metal gövde kısımlı olması Bir modelin devam modeli niteliğinin taşıması gereken bütün geliştirmeleri içeriyor.

5,5” inç boyutlarında  Full HD amoled ekran teknolojisine sahip olan telefonun 5 megapixel ön kamerası Full HD video kaydı da yapabiliyor olması gerçekten önemli. Bildirim ledi ahize yanına üste yerleştirilmiş durumda ve ekran altında kapasitif ve mekanik tuş görevi görmesinin yanı sıra parmak izi okuyucusu da ayrı bir güzellik katmış ve altında genel kullanıma sahip olan kontrol tuşu yer alıyor.

Tuş, belki de MX5’in en zayıf yanı diyebiliriz. Çünkü bastığınızda çıkan ses ve malzeme kalitesi birazcık oyuncak telefon hissi uyandırıyor. Her şeye rağmen görevini eksiksiz bir şekilde yerine getirdiğinden dolayı durumu kurtarmayı biliyor.

Mekanik olarak sonuna kadar bastığınız zamanda uykudan uyandırma, eve dönüş ve uzun süre basıldığında da telefonu uyku moduna sokma görevlerini yerine getiren tuş, hafifçe dokunulduğu zamanda kapasitif algılama yeteneği sonucunda geri dönüş butonu olarak da görev yapıyor.

Bu sayede Flyme os’u tek butondan hızlı bir şekilde kontrol edebilme özelliğini kullanmış oluyorsunuz. Parmak izi okuma teknolojisi olabildiğince iyi çalışıyor diyebiliriz. Genel olarak ilk seferde parmak iziniz algılanıyor ve telefon ekranı açılıyor o an içerisinde açılıyor. Ses ve güç butonları ekranın sağında duran bölüme konulmuş. Butonların malzeme kalitesi ve geri bildirimleri arka butona göre oldukça iyi.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;