Magic Earbuds Türkiye'ye Geliyor! Fiyatı Ne Olacak?

Aktif Gürültü Engelleme(ANC) özelliği ile çok net telefon görüşmeleri ve yüksek kaliteli müzik dinleme keyfi sunan Honor Magic Earbuds Türkiye'de satışa çıkacak.

01.06.2020-15:07 - (Son Güncelleme: 01.06.2020-14:42) Magic Earbuds Türkiye'ye Geliyor! Fiyatı Ne Olacak?

Genellikle gençleri hedefleyen bir marka olarak tanıdığımız Honor, ilk aktif gürültü engelleme özellikli kablosuz kulaklığı Magic Earbuds16 Haziran'da meraklıları için satışa çıkarıcak. Bluetooth 5.0 bağlantı özelliğine sahip kulaklıklar tam kablosuz olarak son kullanıcının kullanımına sunacak.

GÜRÜLTÜYE SON VERİN

Aktif Gürültü Engelleme özelliği, barındırdığı iki farklı mikrofon sayesinde 32dB'e kadar olan çevre gürültüsüne son vermek için hibrit bir sistem kullanıyor. Trafikte, toplu taşımada, gürültülü bir ofiste ya da uçakta olabilirsiniz. Aktif Gürültü Engelleyici sayesinde dinlediğiniz müzik net bir şekilde duyabilirsiniz.

Telefon görüşmeleriniz için üç mikrofondan yararlanan Magic Earbuds rüzgarlı havada ve arka planda yoğun ses olması durumunda dahi net bir ses kalitesi sunarken, ANC özelliği açık şekilde 3 saate kadar müzik dinleme, 2 saate kadar da konuşmayı vaat ediyor. Şarj kutusu ile birlikte yaklaşık 13 saat boyunca kulaklıkları kullanmanıza olanak sağlıyor.

Sahip olduğu dokunmatik kontroller ile kullanım keyfinizi de arttırmayı hedefleyen Honor, EMUI 10 işletim sistemleri ile hızlıca bağlanabiliyor. Ayrıca kutu içeriğinden çıkan üç farklı silikon uç ile kulağınıza uyum sağlayabiliyor.

Tam kablosuz kulaklıklar boyutları nedeniyle büyük sürücülere sahip olamadıkları için müzikseverleri sevindirecek ses seviyelerine çıkamayabiliyorlar. Ancak barındırdığı aktif gürültü engelleme özelliği ve kulağa tam oturan yapısı ile tatmin sağlayabileceğini düşünüyoruz.

Magic Earbuds'ın fiyatı henüz belli değil. Ancak fiyat olarak üst segmentte yer alan rakibi Apple AirPods'a oranla nasıl bir performans göstereceğini merakla bekliyoruz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal