LG Yeni Oyuncu Monitörünü Duyurdu

Güney Kore Teknoloji devi LG, oyuncular ve çok uygulamalı profesyonel çalışanlar için geliştirdiği yeni monitörünü duyurdu. Yeni monitör, 42.5 inçlik boyutuyla tüketicilerine 4K çözünürlük ve HDR 10 desteği sunuyor.

13.11.2019-13:06 - (Son Güncelleme: 13.11.2019-12:36)

Bir süredir sessizliğin hakim olduğu LG teknoloji şirketi, yeni monitörü ile tüketicilerinin karşısına çıktı. LG’nin, "43UN700" olarak isimlendirdiği monitörü, oyun meraklıları ve çok uygulamalı profesyonel çalışanlar için özel olarak geliştirildi. Güney Koreli teknoloji devi, bu monitör ile tüketicilerine ciddi anlamda büyük bir görüntü ve kalite sunuyor.

YENİ MONİTÖRÜN ÖZELLİKLERİ NELER?

43UN700 isimli LG monitörü, 42.5 inç boyutunda ve aynı anda birden fazla uygulamanın çalıştırılmasına olanak sağlıyor. Monitör, 4K çözünürlük sunmasının yanında HDR10 desteğine de sahip. Monitör, oyunseverler için ise 4K çözünürlük desteğiyle fazlasıyla kaliteli bir oyun deneyimi yaşatacağa benziyor.

Yeni monitörün çerçeve kısımlarının ince oluşu ise şık bir tasarım oluşturmuş. Mönitör aynı zamanda 178 derece yatay 178 derece de dikey görüş açısı sunuyor. Monitörün eğim verilebilir yapısı farklı bir özellik de katmış oluyor.

Bağlantı destekleri anlamında ise monitör, bir adet DisplayPort 1.2, iki adet HDMI 2.0 ve iki adet de HDMI 1.4 bağlantı noktasına sahip. Buna ek olarak USB 3.0 ve 3.5 mm kulaklık girişi de mevcut. Çok sayıda bağlantı seçeneği, LG'nin yeni monitöründe 2 veya 4 yönlü resim ve resim içinde resim gibi teknolojilerin yer almasına izin veriyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal