LG G6 Fiyat

LG G6 özellikleri nerlerdir? LG G6 Fiyatı ne kadar? Bu soruların cevabını sizler için derledik.

07.05.2018-17:34 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-17:34) LG G6 Fiyat

Dünya pazarının ileri gelen teknoloji devlerinden LG firmasının merakla beklenen yeni modeli LG G6, gerek tasarımı, gerekse teknik özellikleri ile diğerlerinden ayrılıyor. Standartların harcindeki ekran gövde oranını tamamlayan şık metal kasası ve çift arka kamera özellikleri ile özgün bir duruş sergileyen telefon, tüketicilerin beklentilerini karşılayacak bir performans sunuyor. Üstün teknolojisini hızlı İnternet konforu ile beraber sunan LG G6 fiyatları ve özellikleri kapsamında, başarılı bir fiyat performans grafiği ortaya koyuyor.

LG G6 Özellikleri!

Full Vision IPS LCD dokunmatik ekran teknolojisi ile satışa çıkan LG G6, 5,7 inç büyük ekran boyutu ile mükemmel netliği geniş ekran deneyimiyle yaşamanız için ortam hazırlıyor. 564 piksel yoğunluğuna sahip olan telefon, 1440x2880 piksel QHD Plus çözünürlük değeri, zengin renkleri ve yüksek kontrast oranı ile mükemmel kalitede ve doğal renklerde görüntüler oluşturuyor. 18:9 gövde oranı sunan ergonomik tasarımı ile fark yaratan bu akıllı cihaz, Dolby VisionHDR ve HDR10 ile uyumlu ekran paneli dolayısıyla, multimedya içerikleri ve çoklu uygulamalarda akıcı bir kullanım sunuyor. İşlevsel arayüz seçenekleri ile kullanım kolaylığı sunan G6, canlı ekran renkleri ve parlaklığıyla görsel medya keyfinizi üst düzeye çıkarıyor.


Yeni nesil teknolojiler kapsamında geliştirilmiş donanım özellikleriyle öne çıkan LG G6, akıllı cihaz deneyimini yüksek performansla beraber sunuyor. Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip telefon, en güncele en önce ulaşmanız için gerekli zemini sunuyor. Gücünü Qualcomm Snapdragon 821 yonga setini tercih eden 2.35 GHz Quad-core işlemci, kullanıma yüksek hız ve güç sağlıyor. İşlemciyle uyumlu 4 GB RAM çoklu uygulama ve oyunlardaki sürekli ve kesintisiz performansıyla göz kamaştırıyor. Grafik işlemci açısından yer alan Adreno 530 yongası, fotoğraf, video ve uygulamalarda mükemmel netlikte ve canlılıkta görüntüler sunarak, multimedya deneyiminize keyif ve eğlence katıyor.

LG G6 Fiyatı

LG G6'nın şuan Türkiye'deki satış fiyatı 1999 TL'dir.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal