Lenovo Vibe Z2 Pro

Çağın en farklı telefonlarından biri olan Lenovo Vibe Z2 Pro incelmesini yaptık. Lenovo Vibe Z2 Pro özellikleri ile akıllı telefondan beklenilen çok üstünde performans sunar.

02.05.2018-16:41 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-17:21) Lenovo Vibe Z2 Pro

LENOVO VİBE Z2 PRO İNCELEME

Lenovo, uluslararası Çin merkezli bilişim teknoloji devidir. Uluslararası piyasada başarılı PC üretimiyle tanınan marka, Türkiye’deki cep telefonu pazarına da iddialı bir giriş yapmıştır. Oldukça farklı fiyat ve özelliklerde akıllı cep telefonu modeli bulunan markanın Lenovo Vibe Z2 Pro projesi, en yeni ve güçlü ürünlerinden biri olarak piyasa sunuldu. Lenovo Vibe Z2 Pro akıllı cep telefonu, rekabetçi özellikler arayan alıcılar için elzem ve uygun fiyat politikasına sahip bir telefon olarak kendini tanıtıyor. Sahip olduğu birçok Lenovo teknolojisinin yanı sıra en önemli yeniliği, alışılmışın üzerinde bir performansa sahip batarya kapasitesidir.

LENOVO VİBE Z2 PRO ÖZELLİKLERİ

Sarı, titanyum ve siyah olmak üzere 3 renkte seçeneği var. Enerji avatajlı yüksek performansa rağmen sadece 7,7 mm. İnceliği var. Çift sim kart özelliğe sahip cihazın Dual Standby özelliği aktif hale getirildiğinde telefonun SIM kartlarından biri aktif kullanılırken diğeri otomatik olarak bekleme moduna geçer. Cihaz; 2G/3G/4G GSM şebeke desteği, GPRS ve EDGE bağlantılarının yanı sıra hotspot özellikli Wi-Fi ve Bluetooth özellikleriyle her alanda duraksız iletişim sağlar. A-GPS uydu navigasyon ve e-pusula özellikleriyle de günlük yoğun hayatınızı rahata kavuşturur. 4G altyapısı, servis sağlayıcı tarafından aktif edildiğinde 4G LTE şebeke desteği özelliğyle web sitelerine, uygulamalara ve oyunlara en süratlı şekilde ulaşabilmeyi sağlar. Qualcomm Snapdragon MSM8974AC işlemci, Android 4.4 KitKat işletim sistemi, gelişmiş hızlarda bağlantı donanımları, 32 GB dahili hafıza ve 128 GB’a kadar MicroSD hafıza kartı desteği güçlü bir ürünün arkasındaki özellikler olarak gözden kaçmaz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal