Korona Virüs Endişesi Bir Etkinliği Daha Bitirebilir

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve yayılmaya başlayan Korona Virüs, dünyayı tedirgin etmeye devam ediyor. Birçok küresel etkinliğin iptaline yol açan hastalıktan dolayı PAX East 2020 katılımcılarından Sony katılmaktan vazgeçtiğini açıkladı.

20.02.2020-17:47 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-17:34) Korona Virüs Endişesi Bir Etkinliği Daha Bitirebilir

PAX East 2020, 27 Şubat tarihinde başlıyor. 1 Mart’a kadar devam edecek festival bağımsız oyuncuların bir araya geldiği bir organizasyon. Bu yıl 300 den fazla geliştiricinin katılımda bulunması beklenen etkinliğin Sony’in katılmayacağını açıklamasından sonra iptal edilebileceği ihtimali belirdi.

PlayStation Blog’da bir duyuru ile etkinliğe katılmayacağını açıklayan Sony’nin paylaşımı şu şekilde oldu: "Bugün, Sony Interactive Entertainment, novel coronavirus olarak da bulunan COVID-19 ile ilgili artan endişe sebebiyle bu yıl Boston'daki PAX East'e katılımını iptal etme kararı aldı.

Durum günlük olarak değiştiği için bunun en güvenli seçenek olduğunu düşündük. Bu etkinliğe katılımımızı iptal ediğimiz için hayal kırıklığına uğradık ama küresel iş gücümüzün sağlığı ve güvenliği en büyük endişemiz." açıklamasında bulundu.

Sony daha önceki duyurularında The Last of Us Part II başta olmak üzere Dreams, Final Fantasy VII Remake, Persona 5, Iron Man, Royal VR ve daha birçok oyunun oynanabilir olacağının müjdesini vermişlerdi. Ancak Sony’nin katılmayacağını açıklamasından sonra bu oyunlarda oyun festivalinde yer almayacak.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal