Köpeğinizin Ruh Halini Bu Cihaz İle Anlayabileceksiniz

Köpeğinizin ruh halini ve adrenalin değişimlerini takip etmek istiyorsanız Inupathy girişiminin nabız sensörü ile algılama yaptığı LED aksesuarından almayı düşünebilirsiniz.

08.01.2020-17:22 - (Son Güncelleme: 08.01.2020-17:20) Köpeğinizin Ruh Halini Bu Cihaz İle Anlayabileceksiniz

Yıllardır beraber yaşadığınız köpeğinizin ruh halini artık az çok anlamışsınızdır ancak yanı başında değilken, ya da meşgulken onun hakkında bir şey kaçırıp kaçırmadığınızdan emin olmak istiyorsanız teknolojiye başvurmanın zamanı gelmiş demektir. Çünkü Inupathy firması tam da bunun için bir aksesuar ürün geliştirdi.

Tüketici Elektronik Fuarı (CES) 2020 fuarında tanıtılan ürün köpeğinizin sırtına takılıyor. Minik bir nabız sensörü barındıran aksesuar gerekli algoritmaları üzerindeki işlemciye aktarıyor. İşlemcide derlenen ve bilgiye dönüştürülen sinyaller LED aydınlatma ile sahibine gerekli bilgileri iletiyor.

Köpeğiniz aşırı stresli ise LED aydınlatma kırmızı yanıyor. Rahat bir durumda ise yeşil görünüyor. Mutlu ise gökkuşağı renklerine bürünüyor. Diğer yandan ürünün mobil uygulaması üzerinden kullanıcılar daha fazla bilgi ve tavsiye de alabilecek.

Inupathy henüz cihazı seri üretime geçirecek kadar yeterli sermayeyi toplayabilmiş değil. Bu nedenle projenin ilk etapta bir kitle fonlama platformu üzerinden hayata geçirilmesi düşünülüyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal