Katlanabilir Samsung Galaxy Z Flip Nasıl Üretiliyor?

İlk olarak 12 Şubat'ta ABD'nin San Francisco şehrindeki Samsung Unpacked 2020 etkinliğinde tanıtılan katlanabilir telefonlar özel bir menteşe ile tasarlanıyor. Bu akıllı cihazlar iki bölmesinde de ayrı ekranlara sahipler ve açıldıklarında tek ekrana dönüşme özellikleriyle de özel bir deneyim sunuyorlar.

07.03.2020-16:50 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-16:55)

Katlanabilir teknolojide ilk örneği teşkil eden ve katlanabilir cam kullanılarak üretilen Galaxy Z Flip, katlandığında avuca sığan 6,7 inçlik ekran haline gelebiliyor.

İlk kez bu cihazda kullanılan "Gizli Menteşe" ve yenilikçi kullanıcı deneyimi sayesinde, Galaxy Z Flip'de içerik üretmek, paylaşmak ve izlemek kolaylaşırken, katlanabilir cam ekran sayesinde, kullanıcı deneyimi yeni bir mobil deneyim vadediyor.



25 Şubat itibariyle Türkiye'de de satışa sunulan katlanabilir akıllı telefonlar performansıyla da dikkatleri üzerlerine çekiyor. Gücünü snapdragon 855 Plus'tan alan telefon, 8 gb Ram'e sahip bulunuyor.

Ayrıca 256 gb dahili depolama kapasitesi olan Samsung Galaxy Z Flip'in Türkiye'deki satış fiyatı ise 14.450 TL olarak belirlenmiş.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal