İphone Zil Sesi Yapmak

İPhone zil sesi yapmak için aşağıdaki adımları eksiksiz takip etmeniz yeterli. Tabiki de aşağıdaki adımları diğer iOS cihazlar (iPad, iPod touch) için de kullanabilir ve onlar için de farklı bir şarkıyı zil sesi olarak değiştirebilirsiniz.

01.05.2018-16:54 - (Son Güncelleme: 01.05.2018-16:49) İphone Zil Sesi Yapmak
1. ADIM

İOS cihazınızı (iPhone, iPad veya iPod touch) Mac’inize veya Windows PC  bilgisayarınıza bağlayın. Bilgisayarınızda iTunes yoksa, iTunes’i indirmek için App Store’den indirin.

iTunes’i açın ve yan menüden Parçalar kısmını tıklayın.

2. ADIM

Seçtiğiniz parçanın üzerine sağ tıklayın ve “Bilgi Ver” kısmını tıklayın. Seçenekler sayfasına gelin. Oradan “Başlat” ve “Durdur” olarak iki seçenek göreceksiniz. Müziğin ne zaman başlayıp ne zaman biteceğini bu kısımdan ayarlayın ve kutucukları işaretleyin.

İşlemi bitirdiğinizde “Tamam” diyerek onaylayın.

3. ADIM

Sağ tıklayarak müziğin bir AAC sürümünü oluşturun. Bu işlemden kitaplığınızda özgün bir AAC sürümü olacak. İsterseniz bu sürümün adını orijinalinden ayırt etmek için kullanabilirsiniz.

Orijinal müziğin üzerine sağ tıklayıp yine “Bilgi Ver” kısmını tıklayın ve “Seçenekler” sayfasına gelin. Buradan daha önce işaretlemiş olduğumuz seçenekleri kaldırıyoruz.

4. ADIM

Oluşturduğunuz AAC parçasına sağ tıklatın ve “Windows Gezgininde Göster” veya “Finder’da Göster” kısmına tıklayın. Böylelikle yeni oluşturduğumuz parçanın dosya yolunu göreceğiz.

Daha sonra bu şarkıyı masaüstüne alın ve uzantısını “.m4r” yapın.

5. ADIM

Şimdi iTunes’in sol üst tarafındaki cihaz alanına tıklayın ve açılan menüden “Ses Tonları” seçeneğini tıklayın.

6. ADIM

Ses Tonları kısmına masaüstündeki müziği sürükleyip alana bırakın.

7. ADIM

iPhone logosuna tıklayın ve Ses Tonları kısmına gidin > Ses Tonlarını Eş Zamanla > Seçilen Ses Tonları > Şarkınızı Seçin ve Uygula seçeneğine tıklayın.

9. ADIM

Son adım olarak iPhone, iPad veya iPod touch’ınıza dönün ve Ayarlar > Ses ve Dokunuş > Zil Sesi kısmından iTunes ile attığınız zil sesini bulup seçin.

Bu işlemi yaparak istediğiniz müzikleri cihazınızda zil sesi olarak kullanabilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal