Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Ip Gizleme Programı

Son dönemde yabancı sitelere girmek isteyen kullanıcılar ip gizleme programı konusunda arama yapmaya başladılar.

08.05.2018-11:26 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-11:15) Ip Gizleme Programı

Son dönemde yasaklı olan sitelerden tutunda ülkemizde yayın yapmayan sitelere kadar bir çok siteye erişim sağlamak için kullanıcılar ip gizleme programı konusunda detaylı aramalar yapıyor.

Öncellikle bu konuda bilgi almak istiyorsanız IP’ın ne olduğu konusunda bilgi almanız gerekiyor. nedir bu IP adresi ya da IP

IP sizin bilgisayarınızın kimliği desek yanlış ifade etmiş olmayız. Her bilgisayarda internete bağlandığı anda bir kimlik oluşur bu kimlik birkaç numaranın yan yana gelmesiyle ifade edilir. İnternet ortamını adım attığınız andan itibaren bu ip adresi sizin kimliğiniz olur yaptığınız her işlemin izlenmesi bu ip adresi sayesinde yapılır. Eğer ip adresinizin bağlı olduğu ülkeye karşı bir web sitesi erişimi kapattıysa siz o web sitesine giriş yapamazsınız ya da bulunduğunuz ülke ve ya şehirde ki ip adresleri herhangi bir siteye erişimi engellediyse yine o siteye erişim sağlamanız mümkün olamayacaktır.

Bu gibi durumalar da kullanıcılar ip gizleme programı kullanmak isteyerek bu konuda araştırmalar yapıyorlar. İp adreslerini gizleyerek bu erişilmesi mümkün olmayan sitelere erişmek istiyorlar.

İp adresini gizleyen programlar sizi aslında başka bir ülkede bulunan başka bir şehirde ki bir ip adresine bağlıyorlar ve bu sayede sanki o ülkenin o şehrinden internete giriyormuş gibi bir durum yaratıyorlar ve o sitelerde o ip adreslerinin bulunduğu konumlarda yasaklı yada erişilebilir olduğu için sizde rahatlıkla erişim sağlayabiliyorsunuz.

ip gizleme programı denilince akla ilk olarak Surf Anonymous Free programı gelmektedir.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;