Ios 13.3.1 Güncellemesi Kullanıma Hazır

Apple, 2020'nin ilk iOS güncellemesini yayınladı. İOS 13.3.1 ile Iphone’lardaki yazılımsal birçok hatanın giderilmesi ve güvenlikle ilgili bir dizi iyileştirme amaçlanıyor.

29.01.2020-11:17 - (Son Güncelleme: 29.01.2020-11:00) Ios 13.3.1 Güncellemesi Kullanıma Hazır

Apple bu sıralar Mart ayında çıkacak yeni modelleri hakkında gündemde kalmayı sürdürürken, dün de iOS 14 güncellemesi alacak modeller ilgili haberler gelmeye başlamışken, Apple mevcut Iphone’lar için yeni Ios 13.3.1 güncellemesini duyurdu. Güncelleme ile gelen düzeltmeler ve yenilikler de belli oldu.

Böylece bir süredir bazı sorunlarla gündemde olan iOS 13 sürümü sonunda 10. Güncellemesini aldı. Son olarak yeni sürüm iOS 13.3.1 olarak yayınlandı ve güncelleştirme macOS 10.15.3, watchOS 6.1.2 ve tvOS 13.3.1 ile birlikte geldi. Neredeyse bir buçuk aydır beta testinde olan güncelleme ile birçok sorunun düzeltilmesi bekleniyor.

Yeni güncelleme ile;

– Telefon şifresini girmeden bir kişinin cihaza kaydedilmesine izin veren güncelleme açığı düzeltildi.

– U1 Ultra Geniş Bant yongasıyla konum hizmetlerinin kullanımını denetlemek için yeni bir ayar sekmesi eklendi.

– İPhone 11 veya iPhone 11 Pro’da çekilen bir Deep Fusion fotoğrafını düzenlemeden önce anlık bir gecikmeye neden olan sorunlar giderildi.

– “Uzak Görüntüleri Yükle” ayarı devre dışı bırakılsa bile, mail yolu ile ilgili uzak görüntülerin yüklenmesine neden olabilecek bir sorunu çözer.

– FaceTime‘ın geniş kamera yerine arkaya bakan Ultra Geniş Kamerayı kullanıma açtığı sorun giderildi.

– Kablosuz bağlantı üzerinden anında iletme bildirimlerinin gönderilememesi sorunu çözüldü.

– Belirli araçlarda telefon görüşmesi yaparken sesin bozulmasına neden olabilecek tüm CarPlay sorunları giderildi.

Her zamanki gibi, güncelleme ile birlikte gelen bir dizi güvenlik düzeltmesi de bulunuyor.

Daha önce belirtildiği gibi bu iOS 13 için 10. güncelleştirme. Önceki güncellemelerde iPhone’lar ve iPad’ler haftalık güncellemeler alıyor gibi görünüyordu. Ancak bu güncelleme beta programında biraz zaman geçirdi ve şu an da testte yeni bir güncelleme ise bulunmuyor.

iPhone veya iPad işletim sisteminizi 13.3.1 olarak güncelleştirmek için Ayarlar sekmesine gidin. Genel bölümünün altında Yazılım Güncelleme‘yi seçin.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal