Instagram'ın Yeni Özelliği

İnstagram uygulaması her geçen gün kendisine yeni bir özellik ekliyor.

02.03.2018-16:10 - (Son Güncelleme: 02.03.2018-16:10) Instagram'ın Yeni Özelliği

Instagram aplikasyonunun IOS ve Android mobil akıllı telefonlarda kullanılabilme alternatifleri bulunmaktadır. Kullanıcı rakamı her geçen gün giderek yükselen Instagram aplikasyonu kendini sürekli geliştirmekte ve kendisine kullanıcılara özel yeni özellikler eklemektedir. Instagram aplikasyonu ticaret, arkadaşlık veya hobi vb. alanlarda kullanım olanağı sunuyor.

Instagram vasıtasıyla kullanıcılar, çekmiş olduğu kareleri kendi oluşturduğu profili üzerinden diğer kullanıcılarla paylaşabilme olanağına sahiptir. Instagram üstünden paylaşılan fotoğraflar herkesin görebileceği şekilde veya sadece arkadaş grubuna açık olacak şekilde ayarlanabilmektedir. Üstelik kullanıcılar Instagram aplikasyonundan hiçbir ücret ödemeden faydalanabilmektedir.



Kullanıcılar her zaman her yerde gerek akıllı telefon gerek tablet gerekse internet sayfası üzerinden Instagrama ulaşım sağlayabilmektedir. Instagram aplikasyonunda istediğiniz kadar fotoğraf veya video paylaşabilme özgürlüğü yaşamak için Instagram’da nasıl hesap oluşturulacağı ve nereden giriş yapılacağı ile alakalı özenli bilgilere haberimizde sizin için düzenledik.

1- İlk olarak, Instagram web sitesini ziyaret edin.

2- Ardından ''Hesabın yok mu? Kaydol'' opsiyonuna tıklayın.

3- Daha sonra ki aşamada karşınıza gelecek olan yerdeki tüm malumatların hepsini doğru ve düzgün bir şekilde doldurun. Bu malumatlar arasında, cep telefonu ya da e-posta adresi, ad ve soyad, kullanılacak kullanıcı adı ya da şifre gibi kişisel bilgiler bulunmaktadır.

4- Bütün bu evreleri tamamladıktan sonra ''Kaydol'' tuşuna tıklayın. Instagram aplikasyonuna kayıt olarak tüm koşulları ve gizlilik ilkelerini kabul etmiş bulunursunuz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal