Instagram'da Yeni Dönem Başlıyor

Instagram'ın son güncellemesindeki yeni detay herkesi hayrete düşürdü. Artık Instagram üzerinden görüntülü ve sesli görüşülebilecek.

03.03.2018-08:56 - (Son Güncelleme: 03.03.2018-08:38) Instagram'da Yeni Dönem Başlıyor

Geçtiğimiz ay gün yüzüne çıkan söylentiler, fotoğraf odaklı sosyal medya platformu Instagram’ın video ve sesli arama nicelikleri üstünde çalıştığı şeklindeydi. Instagram ve Instagram Direct için sunulan yeni Android aplikasyonlarında, bu niceliklere ait ipuçlarına rastlandı.

Aplikasyon paketini (APK) değerlendiren bağımsız geliştiriciler, sesli ve videolu konuşma nicelikleriyle ilgili ‘call.png’, ‘video_call.png’ ve ‘action_call.png’ isimli fotoğrafsal verilere denk geldi.

Aplikasyon geliştiricileri, yeni nicelikleri dönemde yayınlamadan önce alakalı verileri önceki sürümlerde aplikasyonlarına ekleyebiliyor. Kestirimler, Instagram’ın sonraki güncellemelerinde sesli ve görüntülü arama niceliklerini ağa ekleyeceği yönünde yükseliyor.

Instagram’ın sesli ve görüntülü arama niceliklerini devreye sokmaya hazırlanması ani gelişen bişey değil. Sosyal medyanın en büyük rakibi Snapchat, üç yılı geçkin bir süredir görüntülü arama özelliğine sahip.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal