Instagram Mümkün Olan Canlı Yayın Süresini Arttırdı

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram’a yeni güncellemeler geldi. Bu güncellemeler arasında şüphesiz en çok dikkat çekeni canlı yayın sürelerinin arttırılması oldu.

28.10.2020-16:19 - (Son Güncelleme: 28.10.2020-16:17) Instagram Mümkün Olan Canlı Yayın Süresini Arttırdı

Instagram kullanıcıları maksimum 1 saatlik canlı yayın videoları çekebiliyorlar ancak 1 saati aştıktan sonra artık canlı yayına devam edebilmeleri mümkün olmuyor. Uygulamaya gelen yeni güncelleme ile birlikte artık bu süre 4 saate uzatıldı. Böylece kullanıcılar artık daha fazla canlı yayında kalabilecekler.

1 saatten fazla olan canlı yayınlardan, fikri mülkiyet ve politika ihlali olmayan iyi durumdaki kullanıcılar yararlanabilecek. Bu özellik daha çok sanatçılar ve aşçılar gibi içerik oluşturucuları için geldi.

30 GÜNE KADAR ARŞİVLENEBİLECEK

Yeni güncelleme ile birlikte başka özellikler de Instagram’a eklendi.  Canlı yayınlar artık 30 güne kadar arşivlenebilecek.

Canlı yayınını bitiren kullanıcılar karşılarında: "Artık canlı videolarınız arşivinizde tutulacak. Onları yalnızca siz görebilirsiniz. Canlı videolarınız sona erdikten sonra 30 gün boyunca arşivinizde kalacak. Canlı videolarınızı cihazınıza indirebilir veya buradan IGTV'ye yükleyebilirsiniz." ifadelerinin yer aldığı bir bilgi kartı görecekler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal