Instagram İçin İki Yeni Özellik Geliştiriliyor

En popüler sosyal medya platformlarından Instagram kullanıcılarının işlerini kolaylaştıracak iki özellik için kolları sıvadı. Geliştirilen özellikler bilhassa takipçisi çok olan kullanıcılara kullanım kolaylığı getirmeyi ve hesap yönetimini basitleştirmeyi amaçlıyor.

13.05.2020-11:18 - (Son Güncelleme: 13.05.2020-11:33) Instagram İçin İki Yeni Özellik Geliştiriliyor

Instagram uygulama kullanımını kolaylaştırmak için yorum sabitleme ve toplu yorum silme özelliklerini kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. Bu sayede beğenilen yorumların sabitlenmesi mümkün hale gelecek. Ayrıca rahatsız edici yorumlar çok daha kısa bir sürede kaldırılabilecek.

Instagram’ın üzerinde çalıştığı bu 2 özellik herkes tarafından kullanılabilir olacak, ancak özellikler bilhassa yorum sayısı fazla olanlar için çok kullanışlı olacak.

Özellikler Nasıl Kullanılacak?

Gelecek özellikleri kullanabilmek için yapılması gerekenler şu şekilde: Yorumlara girdikten sonra sağ üst kısımdaki üç noktaya tıklayıp, yorumları yönet sekmesini seçmeniz. Ayrıca bu bölümde silmek istediğiniz yorumları da hızlıca seçebilir ve gönderinizin altından kaldırabilirsiniz. Belirtmekte de fayda var. Bir kerede en fazla 25 yorum silebiliyorsunuz.

Yorum sabitleme özelliği önümüzdeki günlerde test edilecek başlanacak. Güncellemelerin ilk olarak iOS‘da yani Apple cihazlarda aktif hale getirilmesi bekleniyor.

Son olarak gönderilerinize gelen yorumlardan maksimum 3 yorumu sabitleyebiliyor, herkes tarafından görüntülenmesini sağlayabiliyorsunuz. Ayrıca yorumu sabitlediğinizde yazan kişiye sabitlendiğine dair bildirim gönderilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal