Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

İnsansız Jet Çalışmaları Başlatıldı

Baykar müdürü Selçuk Bayraktar insansız jet için çalışmaların başladığını Teknofest'te bildirdi.

08.03.2018-08:54 - (Son Güncelleme: 08.03.2018-08:50) İnsansız Jet Çalışmaları Başlatıldı

20-23 Eylül 2018 tarihinde 3. havalimanında, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı liderliğinde yapılacak olan Türkiye'nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji fuarı "Teknofest İstanbul"un tanıtım toplantısı gerçekleşti. Aynı zamanda Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığı yapan Baykar Makina Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, 3. havalimanı terminal binasında gerçekleşen tanıtım toplantısında, Teknofest İstanbul Festivali ile alakalı basın çalışanlarına açıklama yaptı.
Selçuk Bayraktar açıklamasının başlarında, "Teknik müdürlüğünü üstlendiğim Baykar adına çok yüksek tempolu bir şekilde ihtiva edilen silahlı insansız hava gereçleri ve insansız hava araçlarına destek olmak adına, operasyonun en başından beri mühendis ekibimizle beraber sahadaydık. Çok yoğun bir şekilde oradaki faaliyete destek olabilmek için elimizden gelen herşeyi yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz" diye belirrti.
İNSANSIZ JET PİYASAYA ÇIKIYOR

Önümüzde ki zamanlarda ki projelerle alakalı da açıklama yapan Selçuk Bayraktar, "Şuanda kendi klasmanında dünyanın en iyisi olarak tasvir edebileceğimiz taktik insansız hava araçlarını yapımını bitirdik. Bundan sonra da inşallah dünyada kendi klasmanında en yeni nesili olarak tasvir edebileceğimiz 4,5 ton ağırlığında 1,5 ton azami yük kapasitesine sahip bir insansız hava aracını geliştirme projelerimiz sürüyor. Kısa bir zaman sonra da insansız jet çalışmamıza başlamayı düşünüyoruz" diye belirtti.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal
Daha fazla içerik yok
;