Huawei Video Uygulaması 25 Ülkede Kullanıma Sunuldu

Çinli teknoloji şirketi Huawei’in kendi yazılım ekosistemi için geliştirdiği “Huawei Video” uygulaması tamamlanarak kullanılabilir duruma geldi. Huawei tarafından ilk etapta 25 ülkede kullanıma geçen uygulama hangi ülkelerde yayınlandı? İşte detaylar.

31.03.2020-17:17 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-17:10) Huawei Video Uygulaması 25 Ülkede Kullanıma Sunuldu

Öncelikle şirketin video uygulaması hem uluslararası hem de ülkelerin kendi yerel içeriklerini öne çıkaran bir görünüme sahip olacak. Diğer taraftan uygulama, Huawei ve onun alt şirketi olan Honor’ın default video oynatıcısı olacak.

Daha önce var olan uygulama ülkelere dağıtılmadan önce az sayıda yerde kullanılıyordu. Böylece uygulama güncellenerek eklenen birçok özelliği ile dağıtılabilir hale geldi.

Video uygulaması, birden çok video oynatma özelliğini de beraberinde getiriyor. Ayrıca yavaş oynatma, çoklu oynatma hızı, pek çok gelişmiş özelliği bünyesinde barındıracak.

Huawei Video uygulamasının kullanılabilir olduğu ülkeler ise şu şekilde:

Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, Finlandiya, İsveç, Norveç, Danimarka, Polonya, Türkiye, Rusya, Meksika, Kolombiya, Şili, MENA Bölgesi, Mısır, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Güney Afrika, Singapur, Malezya, Tayland, Filipinler, Hindistan


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal