Huawei P40’ın Tanıtımı YouTube Üzerinden Yapılacak

Huawei’in teknoloji meraklılarınca bir süredir beklenen P40 ailesinin son telefonu çok yakında tanıtılacak. Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgınından dolayı cihazın tanıtımı da dijital ortama aktarılacak. İşte Huawei P40 ve tanıtımına dair detaylar.

24.03.2020-12:08 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-12:07) Huawei P40’ın Tanıtımı YouTube Üzerinden Yapılacak

Çin teknoloji devlerinden Huawei, 2020’nin amiral gemisi modellerini tamamladı ve çok yakında tanıtımını gerçekleştirecek. P40 ailesinin tanıtımını şirketin CEO’su Richard Yu yapacak. YouTube üzerinden yapılacak yayınla tanıtılacak akıllı telefon için yayın tarihi ise 26 Mart 2020, Perşembe günü olarak belirlendi. Youtube yayını Türkiye saati ile 16:00’da başlayacak.

P40’ın özelliklerine geçecek olursak tanıtım öncesinde tüm detaylar kesin bir şekilde bilinmiyor. Ancak kesin olan özellikleri itibariyle kamera donanımı ile ses getireceğe benziyor. Şirket kamera sensörü olarak Sony IMX 7000’ini kullanacak.

Ayrıca kamera donanımı konusunda Huawei, Leica ile anlaşmaya varmıştı. Telefonun kaç megapiksel olacağı henüz bilinmese de bu yıl yüksek 100 megapikseli aşkın kameraların yaygınlaşması, yeni P40’ın benzer ölçülerde olacağını düşündürtmesin.

Zira şirket tarafından yapılan testlerde de megapikselin çözünürlük kalitesinde çok az etkili olduğu ortaya çıkmıştı.

Son olarak belirtmek gerekirse Huawei ailesinin 26 Mart günü etkinliği #VisionaryPhotography hastag’i ile gerçekleştirilecek.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal