Huawei Mate 40'ta Dokunmatik Ekranlı Kamera Halkası Bulunacak

Çinli teknoloji ve telekominikasyon şirketi Huawei bu yılki amiral gemisi telefonlarını hala piyasaya çıkarmadı. Her zamanki takviminin işleyişine bakıldığında Mate 40 ve P40 serisinin 2020’de tanıtılması gerekiyor.

25.03.2020-17:50 - (Son Güncelleme: 25.03.2020-17:42) Huawei Mate 40'ta Dokunmatik Ekranlı Kamera Halkası Bulunacak

Sözkonusu telefonlar henüz piyasaya çıkmasa da akıllı telefonlar hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Buna göre Mate40 için alınan patentte kamera halkası dokunmatik ekran olarak belirtiliyor.

Mate ailesinin önceki ürünlerinin aksine halkasal bir kamera donanımı ile gelecek cihazda kameraların etrafında daire şeklinde bir bölme bulunuyor. Bu patente göre halkanın yüzeyi dokunmatik özellikte olacak. Böyle olmasında kullanıcılar için kamera halkasının işlevsel kılınması amaçlanmış.

Görüntülere göre bu dokunmatik ekran, kayma hareketleri, çağrı alma gibi işlevlere sahip ve mesajlardan gelen bildirimleri de görüntüleyebiliyor.

Diğer taraftan kullanıcılar ayrıca fotoğraf ve video çekmek istediklerinde ya da zoom yapmak istediklerinde arkadaki ekrana dokunarak tüm bunları gerçekleştirebilecek. Üstelik ses seviyeleri de bu kamera halkasıyla birlikte kontrol edilebilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal