HTC Sona Yaklaşıyor

Bir dönem akıllı telefon markaları arasında popülaritesi yüksek isimlerin başında gelen HTC'de düşüş sürüyor. Marka için yolun sonu görünüyor.

09.03.2020-11:30 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-11:24) HTC Sona Yaklaşıyor

Bir zamanlar ülkemizde de belirli bir popülerliğe ulaşmış markalardan HTC, bu aralar zor zamanlar geçiriyor. Tayvanlı şirket 2013-2014 arası zirvelerini yaşadığı dönemlerde One M8 gibi amiral gemisi modelleriyle diğer markalara meydan okumuştu.

Sonrasında şirketin çıkardığı M9 modelinde yaşanan kronik ısınma sorunları Tayvanlı şirketin imajını zedeledi. Üründeki sorunları gideremeyen şirket sonraki dönemde büyük bir düşüş yaşamaya başladı.



Şirketin kısa bir süre önce Wildfire R70 isimli modelini tanıtmasına rağmen açıklanan raporlar bu durumun çok da olumlu olmadığını gösteriyor. Şirket geçtiğimiz şubat ayını 14 milyon dolarlık bir gelirle kapattı. Ocak ayına oranla gelirleri yüzde 12 oranında azalan Tayvanlı şirket, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 33’lük bir kayıp yaşadı.

HTC göründüğü kadarıyla düşüşün önüne geçemiyor. Eğer durum bu şekilde ilerlemeye devam ederse, Tayvanlı şirketin kepenkleri indirmesi kaçınılmaz gibi duruyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal