HONOR Yeni Amiral Gemisini Duyurdu

Son yılların öne çıkan telefon markalarından Huawei’in alt şirketlerinden HONOR, üst segment telefonlarından yeni çıkardığı View 30 Pro’yu duyurdu. Cihaz sahip olduğu 5G, 990 yonga seti ile DxOmark testlerinde elde ettiği puanla dikkati çekiyor.

25.02.2020-14:00 - (Son Güncelleme: 25.02.2020-13:36)

HONOR markası, Huawei Technologies çatısı altında daha çok genç profile hitap eden tasarımlarıyla öne çıkıyor. Dün akşamki Huawei etkinliği sırasında duyurulan model güçlü bir kameraya da sahip bulunuyor.

HONOR View 30 Pro, cam arka yüzeyi ve bu yüzeyde bulunan Aurora Nano Kaplama ile tasarım açısından özgünlüğü yakalamışa benziyor. Cam olmasından dolayı ışık altında farklı renklerde görülen akıllı telefon üzerinde 40 Megapiksellik Sony IMX600 Ana Kamera olmak üzere üçlü bir kamera yer alıyor.

Ön kamerası çift lense sahip telefonun 32 megapiksel değerinde yapay zeka desteği barındıran bir selfie kamerası var. Diğer kamera ise 8 megapiksel değerinde geniş açılı selfie çekmek isteyenler için telefon üzerinde bulunuyor.

Cihaz üzerinde bulundurduğu Kirin 990 yonga seti ile 5G bağlantısına da hazır geliyor.  Markanın son amiral gemisi ayrıca, iyi bir şarj performansı vadediyor. Ayrıca 40W’lık kablolu şarj ve 27W’lık kablosuz şarj olmak üzere iki çeşit şarj opsiyonuyla geliyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal