Harry Potter Evreninde Geçen Hogwarts Legacy Oyunu Duyuruldu

Sony’nin PS5 etkinliği sırasında ortaya çıkan en büyük sürprizlerden bir tanesi Harry Potter evreninde geçecek bir RPG oyunu olan Hogwarts Legacy oldu.

17.09.2020-09:54 - (Son Güncelleme: 17.09.2020-12:56) Harry Potter Evreninde Geçen Hogwarts Legacy Oyunu Duyuruldu

Sony’nin PS5 tanıtımı sırasında pek çok oyunun tanıtımı da gerçekleşti. Spider-Man: Miles Morales ve God of War: Ragnarok gibi büyük heyecan yaratan oyunlar arasından bir tanesi de Harry Potter evreninde geçecek bir RPG oyunu olan Hogwarts Legacy idi.

HARRY POTTER HOGWARTS LEGACY NASIL BİR OYUN?

Hogwarts Legacy ismiyle tanıtılan oyun, bizleri 1800’lü yıllarda ünlü sihirbazlık okuluna götürüyor. Oyunun geçtiği yıl da düşünüldüğünde fark edeceğiniz üzere Harry Potter karakteriyle oynamayacağız. Bunun yerine “büyücülük dünyasına paramparça etme potansiyeline sahip kadim bir sırrın anahtarını elinde tutan” isimsiz bir Hogwarts öğrencisine hayat vereceğiz.

HOGWARTS LEGACY ÇIKIŞ TARİHİ

2021 yılında geleceği duyurulan Hogwarts Legacy, daha tanıtımının üzerinden dakikalar geçmesine rağmen sosyal medyada büyük bir etki yarattı. Bununla birlikte yapıma ait oynanış videosunun PlayStation 5 oyun konsolunun çıkışından hemen sonra yayınlanması bekleniyor. Son olarak yapımın PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X ve PC için çıkış yapacağı doğrulandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal